Ne demek?

Wiki Article

Yalnızca kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Paslanmaz Yangın Kapıları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın kapıları saygınlık ve metanet kucakin yeğleme edilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçasıdır ve dirim kurtarabilir. Yangın kapıları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Malzeme: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane gibi konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, daha yapı dizayn halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda alıngan davranılmalıdır.

Yangın yahut ivedi pozisyon vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi sinein Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Antrparantez geniş bayi ağına mevla firmamız montaj ve hizmet konulemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda intihap esnasında maliyetli bir kriter olarak gösterilebilir.

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır cereyan etmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın bapları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir bugün aralığında engellerken aynı anda insanoğluın intikaline imkân sağlayan baplardır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini mutabık görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler göz önüne düzenınarak hüküm verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun kızılınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde kâin insanoğluın ve öbür zindeların yangın veya Yangın Kapısı Fiyatları herhangi bir ivedi vaziyet esnasında hızlı ve emin bir şekilde tahliyesinin gestaltlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri hayati öneme malik, yapılması ıztırari, kuruluşların vazgeçilemez unsurları arasında arazi almaktadır.

Bu nedenle yangın kaynaklı birey zayiatı yaşanmaya devam etmekte ve bu mevki yangın merdiveni imalatı kucakin müstelzim özenin gösterilmesi icap ettiğini kanıtlamaktadır. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları amelî fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yönlü olarak üretilen modellerimizdir. Yangın anında telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların emeksiz tahliye olmalarını sağlar.

Yangın bapsı nedir ve ne aksiyone yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini tedarik etmek sinein kullanılan bir kapıdır.

Report this wiki page